Út az Úrhoz

Útilevelek a keskeny útról - lélektől lélekig

Ige dióhéjban

"Kövess engem!" Az pedig felkel, otthagyta mindenét és követte Őt."" /Lukács 5;28./

Golgota Rádió

Kapcsolat

Ha bármilyen észrevételed, megjegyzésed, javaslatod van az oldallal kapcsolatban, írj E-mailt a szerkesztőknek!
Ha van valami, amiről szívesen írnál a blogba, azt is elküldheted az alábbi címre:
bbence1995@citromail.hu

Új hal a vízben

2010.10.07. 13:00 Wolf-Á

Szolgálat

Kedves Testvérek!


Mostanában sokat foglalkoztat a misszió, a szolgálat. Mint minden keresztény fiatal én is nagy ébredésekről álmodom, evangélizációs alkalmakról amikben én magam is résztveszek. Gondolkodom nagy emberek életén, tettein, indíttatásain. Hívő életem negyedik évében járok, fiatal keresztény vagyok akinek rengeteg tanulásra és érésre van szüksége a komoly szolgálatig. Bíztat, hogy kaptunk ígéreteket a szolgálatra, életünkre nézve. Isten a kis szolgálatokban is megdicsőítheti magát éppen úgy mint a látványos evangélizációkon. Nem kell rögtön világméretű projektekben gondolkodni, előbb a kis dolgokban kell megtanulnunk helytállni.

"Jól van, jó és hű szolgám, a kevésen hű voltál, sokat bízok rád ezután."       /Máté 25:21/


Fontos, hogy a kisdolgokan hűségesek maradjunk, hogy a nagydolgok elhordozását is hűséggel harcoljuk meg. Az ember élete során folyamatosan tanul, először megtesszük az első lépéseket segítséggel, aztán totyogunk egyedül de futni csak akkor tudunk ha az egyensúly érzékünk kifejlődött. Előbb kimondjuk, hogy apa, majd megtanulunk beszélni a környezetünkről de a helyes beszéd csak évek alatt alakul ki, fokozatosan. Bízzunk abban, hogy az Úr bevon minket a csodálatos tervébe, használni fog minket, ehhez viszont intenzív tanulásba kell kezdenünk, figyelnünk Istenre, a lehető legtöbb időt az Ő személyével kell töltenünk és olvasni az igét amennyit csak tudjuk. A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme. Adni fog nekünk a Seregek Ura, a szuverén Isten bölcsességet és hűséget a szolgálatra! Harcoljunk Magyarországért és készüljünk a csatákra! Hiszem, hogy Krisztus zászlaja alatt többezer fiatal van itt is Magyarországon akik szüntelenül imádkozunk testvéreinkért és embertársainkért. Kérjük Istentől, hogy bátran harcoljuk meg a Hit nemes harcát. Az Úr a segítségünkre siet a szolgálatba is és tudom, hogy soha nem fordítja el orcáját népüntől.


"Mivel tehát nagy főpapunk van, aki áthatol az egeken, Jézus, az Isten Fia, ragaszkodjunk hitvallásunkhoz. Mert nem olyan főpapunk van, aki ne tudna megindulni erőtlenségeinken, hanem olyan, aki hozzánk hasonlóan kísértést szenvedett mindenben, kivéve a bűnt. Járuljunk tehát bizalommal a kegyelem trónusához, hogy irgalmat nyerjünk, és kegyelmet találjunk amikor segítségre van szükségünk."                                                                      
/Zsidó levél 4: 14-16/


Az Úr őrizzen meg titeket a Krisztus seregében!

Ágó

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://veddesolvasd.blog.hu/api/trackback/id/tr162352971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.